пятница, 20 января 2012 г.

«Б.А.Н.К. платинум («Архбудекспертиза») - аферистів виводять на чисту воду.


 «Б.А.Н.К. платинум («Архбудекспертиза») - аферистів виводять на чисту воду.
 З неприхованою радістю повідомляємо, що Ровеньківський районий суд Луганської області приняв справедливе рішення і задовольнив судовий позов на користь обманутого вкладника. На численні прохання викладуємо сканкопію судового рішення по ТОВ «Архбудекспертиза».

На підставі цього рішення, а саме його частини, де йдеться про визнання недійсної угоди з ТОВ «Архбудекспертиза», (програма «Б.А.Н.К. платинум») згідно статті 216 Цивільного кодексу України, ТОВ «Архубекспертиза», яка виступала Відповідачем по цій справі, зобов’язана повернути усі сплачені гроші обманутому вкладнику.





На підставі цього рішення, а саме його частини, де йдеться про визнання недійсної угоди з ТОВ «Архбудекспертиза», (програма «Б.А.Н.К. платинум») згідно статті 216 Цивільного кодексу України, ТОВ «Архбудекспертиза», яка виступала Відповідачем по цій справі, зобов’язана повернути усі сплачені гроші обманутому вкладнику.




Якщо Ви не бажаєте чекати роками отримання позики, хочете розірвати договір та повернути вкладені кошти, Юридична група LEX просить звертатися всіх потерпілих від фінансових афер за консультацією та практичною допомогою за тел. 099-622-24-90, 097-651-05-82
e-mail: xbvlad@meta.ua
            ltdlex@gmail.com

5 комментариев:

  1. Спасибо Вам большое! Пару часов назад была в офисе Б.А.Н.К.Платинум. Сразу смутили низкие проценты,поэтому полезла в интернет,уже начиталась про них. Всем спасибо за предупреждение!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Добрый день!
      Мне ничего не объяснили и меня это смутило...
      Что с теми людьми которые там работают могут ли они от туда уйди ?!

      Удалить
  2. УВАГА! GRANDE аферисти! м.Харків Фрунзенський р-н, Московський проспект 247, офіс 5, тел.0577550561. Арх.Буд.Експертиза - Гончар, побудувавши структуру на подобі МММ, користуючись та прикриваючись законами України, створив структуру видурювання з людей коштів в великих розмірах та обіцяючи у наданні кредитів. Я заключивши з ними договір, надавши мені гарантії, що я отримаю кошти до 31.12.12р.Договір заключив 22.12.12р., а договір був зареєстрований лише 10.01.13р. тим самим, сплативши перший внесок за страхівку, як було мені сказано 10 числа в день реєстрації моєї заяви було надіслано смс сплатити нові кошти, тим самим я дійшов висновку, що це аферисти і лише прикриваються назвою Б.А.Н.К. ПЛАТІНУМ, які не мають жодного відношення до цієї структури! За вказаною адресою м. Харків в офісі №5 на 13 поверсі сидять двоє молодичок, які ні за що не відповідають, а лише беруть документи та гроші. На вимогу надати мені телефон директора Гончара мені було відмовлено, мотивуючи, що він вижене їх з роботи на вказаний номер телефону відповідає красуня Юлічка, яка облікує прибуток до власної кишені, прикриваючись чинним законодавством , знаючи, що займаються ошукуванням людей. Хто буде читати, переказуйте іншим не зв'язуватись з цією структурою! ЦЕ АФЕРИСТИ В ЗАКОНІ!

    ОтветитьУдалить
  3. Аналогічна херня м.Чернівці Вул. Головна 122 Бізнес-Центр "Квадрат" оф.417

    ОтветитьУдалить
  4. Добар ден ,
    Дали барате заем, во потрага по корпоративен заем, личен
    заем, станбениот кредит, авто кредит, студентски кредит, заем за консолидација,
    необезбеден заем, ризичен капитал итн. Дали сте банкарски кредит или финансиски
    отфрлање поради една или повеќе причини. Вие сте на вистинското место за да добиете
    кредит решение! Јас сум приватен кредитор, им позајмувам на компании и
    лица со ниска каматна стапка и ниска каматна стапка од 2%.
    Контакт со нас преку e-mail: albakerloanfirm@gmail.com

    ОтветитьУдалить