пятница, 23 декабря 2016 г.

ПП «УКРСТРОЙІНВЄСТ» та ПАТ «Страхова компанія «Мир». Київські псевдокредитори.

Матеріал про одну невелику, але цікаву мережу, що займається кредитними аферами. Менше ніж за рік шахраї встигли тричі змінити назву своєї фірми та уклали тисячі недійсних договорів по Україні.

Ця фінансова піраміда, яка видає себе за кредитну організацію й нібито займається продажем автомобілів у розстрочку, вирішила взяти приклад з банків та своїх «колег» (СК «Традо», СК «Укркомстрах», СК «Промінвест»), і до пірамідального договору додала ще офіційну страхову угоду. Зроблено це не просто так!
Аферисти прикриваються легальним оператором страхового ринку, який забирає майже всі гроші клієнта. Оплату представляють вже не як перший внесок, а обов’язкове  страхування,  яке може коштувати 20 000 – 50 000 гривень.





Але для того, хто вперше звертається за кредитом чи позикою, все виглядає начебто  переконливо, і потенційна жертва не підозрює про обман!









Ці аферисти використовують таку ж рекламу, як і «колеги» з Вінниці (ТОВ «Проспера-А.В.», ПП «Реферті», ПП «Інком-Б.С.», ТОВ «Вітлен»), і дуже схожу психологічну обробку. Найгрошовитіших клієнтів направляють у інший регіон України. Наприклад, ми стикалися з постраждалими, які добиралися з Чернівців чи Полтави у Луцьк.
Витративши величезні суми, вони повернулися додому ні з чим, і наразі відстоюють свою правоту! Таких людей ми зустрічаємо дедалі більше, і, чесно кажучи, почавши вивчати договори, не можемо зрозуміти, чому ці зловмисники досі на волі і ще працюють.

Почнемо з назви.
От подивіться, як перейменовувалася одна і та ж фірма! Очевидно, це було зроблено для введення в оману своїх клієнтів. Водночас через такі варіації з назви начебто солідної установи виходить якась нісенітниця.
Хронологія перейменувань приблизно за півроку:
ПП «МІЖНАРОДНА ЕКАНОМИКО ПРАВОВА СЛУЖБА» - початкова відома нам назва. Згодом її було змінено на
ПП «МІЖНАРОДНИЙ ІНЄСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР», а зараз компанія відома як ПП «УКРСТРОЙІНВЄСТ.».

Можливо, хтось навмисно, чи по власній дурості знущався над назвою, маючи специфічне почуття гумору. Але аферисти зробили собі тільки гірше, і найближчим часом переконаються в цьому.

Договір з ПП «УКРСТРОЙІНВЄСТ.».
  


Цей «документ» на перший погляд майже нічим не відрізняється від ТОВ «Проспера-А.В.» та інших. Там немає назви програми, а от групи, фонд учасників, його розподіл хтозна ким і хтозна де, неможливість повернути гроші, – в точності повторює подібні договори. 
Однак якщо придивитися, проаналізувати написане, то вийде безумство. Угода є якимось «вінегретом», набором пунктів з різних псевдокредитних договорів. Деякі з них не несуть в собі ніякого смислу і створені, щоб збити з пантелику позичальника.

Якщо ви знайомі з угодами інших кредитних шахраїв, то, прочитавши договір з ПП «УКРСТРОЙІНВЄСТ.», побачите: лише в перший його пункт вміщено такий об’єм  інформації, який в подібних договорах займає 10-15 пунктів.

Читаючи величезну кількість варіацій стосовно товару (речі), грошового еквіваленту вартості товару, умов оплати внесків і повернення грошей, відокремлених баз, чистих, консолідованих та мінімальних платежів, людина розгублюється. А консультант дає пояснення так, як його навчило керівництво, не маючи уявлення, про що взагалі йдеться в пропонованому договорі, який є юридичним безглуздям, нікчемним, абсолютно недійсним правочином.

Стислий аналіз договору та положення, на які варто звернути увагу

Пункт 1.1 угоди зроблений спеціально для того, щоб заплутати клієнта, ввести його в оману, він має величезне смислове навантаження і в той же час є абсолютно беззмістовним.

Із цього ж та наступних пунктів дізнаємося, що гроші можна отримати через Санкцію. Не судді чи прокурора, а керівництва фірми. З цим терміном шахраї граються, як можуть. Наприклад, що означає речення з пункту 2.9.1: «Санкція надається клієнту за результатами проведення комплексної логістики»?  Проаналізувавши договір, ми все ж знайшли, що це, виявляється, розподіл грошей.

Якщо спробувати вивчити механізм договору та візуалізувати його, вийде піраміда, де потоками фінансових активів розпоряджається ПП «УКРСТРОЙІНВЄСТ.». Воно може змінювати правила, відокремлені бази  (аналог груп учасників), а всі заходи, на яких розподіляються кошти, проводяться за незрозумілим наказом, який згадується лише в п. 2.10.3.

Якби у цьому договорі не було фінансової піраміди, він все одно був би недійсним – його положення безглузді, непотрібні. Незрозуміло, яка послуга надається, і все зводиться лише до того, щоб компанія отримала більше грошей і привласнила їх. До того ж очевидне використання заборонених законом  недобросовісної реклами та нечесної/агресивної підприємницької практики. Це і треба першочергово доводити!


Уявімо! Навіть в тому випадку, якщо ви таки сплатили всі внески, база укомплектована  і санкція надана, не поспішайте радіти - потрібно оплатити ще 3 % від суми кредиту (вартості товару) за незрозумілі послуги! Тут, очевидно, консалтинг переплутали з консультацією (п. 4.5б)). А ще надати поручителів і заставу!

Варто відмітити, що в кінці угоди зібрані ледь не всі норми законів, які порушуються ПП «УКРСТРОЙІНВЄСТ.», і своїм підписом ви повинні засвідчити протилежне – договір вигідний і зрозумілий для вас, ніяких порушень і обману нема! (від п. 14.5 до п. 14.15)

Взагалі можна взяти будь-який пункт цього договору і розписати його дію на кілька абзаців, але нехай цим займуться експерти у галузі права та договірних відносин, суди й правоохоронні органи.
Нашою командою даний договір вивчено дуже ретельно, і ми вже оцінили ПП «УКРСТРОЙІНВЄСТ.», ПАТ «Страхова компанія «Мир» як аферистів-неуків та невеличку псевдо кредитну мережу.

До речі, ПП «УКРСТРОЙІНВЄСТ» і ПАТ «СК «Мир» представляє один і той же консультант. Страховку пропонують вкрай невигідну, але клієнту кажуть, що це – обов’язкова умова. Як би завуальована вигода для фірми, яка надає дешевий кредит.
Насправді це простий договір добровільного страхування, і коли позичальник розуміє, що його обманули і звертається до страхової компанії з вимогою повернути гроші, то отримує відмову.

Зразок договору та відмови СК «МИР»
 
 

Варто зазначити: ПАТ «Страхова Компанія «МИР» працює не зовсім законно – це фіксували суди. Зокрема, подивившись витяг з Єдиного Державного Реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, у графі «Види діяльності» ПАТ «Страхова компанія «Мир», бачимо: Код КВЕД 65.12 Інші види страхування, крім страхування життя (основний). Натомість із пункту 1.2 договору добровільного страхування від нещасного випадку видно, що об'єктом страхування є життя і здоров’я Страхувальника.

Отже, прочитавши цей матеріал, можна бути впевненим: ПП «УКРСТРОЙІНВЄСТ» та ПАТ «Страхова компанія «Мир» мають всі ознаки організованої злочинної групи, а не порядних господарських товариств, проводять свою діяльність із порушенням багатьох законів та нормативів, застосовують у роботі принцип фінансової піраміди, вводять в оману клієнтів.

Ми просимо всіх, хто має відомості про цих суб’єктів господарювання, місцезнаходження офісів, працівників, їхні контакти -  повідомити редакцію блогу.


Це можна зробити через електронну пошту kred.vredit@gmail.com
Або телефоном: (068) 189-92-85, (073) 075-30-49

Окрім цієї інформації, ми абсолютно безкоштовно допоможемо зі зверненнями у правоохоронні органи та інші компетентні структури.

Маємо зразки позовних документів, вимог щодо стягнення грошей за нікчемним договором з ПП «УКРСТРОЙІНВЄСТ.» (воно ж - ПП «МІЖНАРОДНА ЕКАНОМИКО ПРАВОВА СЛУЖБА», ПП «МІЖНАРОДНИЙ ІНЄСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР»), та страхових платежів до ПАТ «Страхова компанія «Мир».

Угода з ПП «УКРСТРОЙІНВЄСТ.» не варта паперу, на якому написана. Якщо підійти до справи правильно, при наявності достатньої кількості постраждалих, виявлених збитків, суспільного резонансу, махінатори будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Довідкова інформація:

ПП «УКРСТРОЙІНВЄСТ.» - діюча назва.
ПП «МІЖНАРОДНА ЕКАНОМИКО ПРАВОВА СЛУЖБА»,
ПП «МІЖНАРОДНИЙ ІНЄСТИЦІЙНИЙ ЦЕНТР» - найменування цієї ж організації, які діяли раніше.

Код 39869293
Юридична адреса: 01135, м. Київ, вул. Чорновола, б. 41Д, офіс 12.
Засновник – Андрій Юрійович Нікулін (адреса: 86106, Донецька обл., м. Макіївка, вул. 301-ї Стрілецької дивізії, б. 6, кв. 9).
Керівник - Андрій Юрійович Нікулін, з 09.09.2015 року.

Адреса офісу ПП «УКРСТРОЙІНВЄСТ.»  у м. Луцьк: 
вул. Словацького, 7, оф. 303
Консультант – Оксана Анатоліївна Аксьонова.

ПАТ «Страхова компанія «Мир»
Код  19209435
Юридична адреса: 04201, м. Київ, вул. Кондратюка, б. 5 , офіс 880.
Керівник, підписант, власник істотної участі –
Володимир Леонідович Бабко.



Постраждалих від дільності кредитних шахраїв просимо звертатися:
Наші контакти у соцмережах:
Facebook facebook.com/bogdan.khaustov
VK - vk.com/bogdan_khaustov
Одноклассникиok.ru/bogdan.khaustov

e-mail: kred.vredit@gmail.com
тел.: (068) 189-92-85, (073) 075-30-49

Богдан Хаустов та Правова група "Лекс"


3 комментария:

  1. Офис ПП "Укрстройинвест" в г. Харькове расположен по адресу: г. Харьков, Шевченковский район, ул. Ромена Ролана, 7-а. А страховая компания совсем другая: ТДВ "СК "ПРОМИНВЕСТ", г. Киев, код ЕГРПОУ: 35428561, МФО: 320649, р/с 26504052600009,тел. (044)-2218249.

    ОтветитьУдалить
  2. Кроме этой организации, есть и другая в Харькове - ПП "НАФТОГАЗИНВЕСТ" (юридичесий адрес: 03150, г. Киев, ул. Большая Васильковская,139, офис 337), страховая компания ТДВ "СК"ПРОМИНВЕСТ"). Офис в г. Харькове расположен по пр. Гагарина, 17. Есть еще один адрес: ул. Сумская, 53.

    ОтветитьУдалить
  3. Офис ПП "Укрстройинвест" в г. Харькове расположен по адресу: г. Харьков, Шевченковский район, ул. Ромена Ролана, 7-а. А страховая компания совсем другая: ТДВ "СК "ПРОМИНВЕСТ", г. Киев, код ЕГРПОУ: 35428561, МФО: 320649, р/с 26504052600009,тел. (044)-2218249.

    ОтветитьУдалить