воскресенье, 2 декабря 2012 г.

Альянс Украина, Грандфинресурс

Недавно началась активная зачистка негативных отзывов о компании ЧП "Грандфинресурс", программа "Альянс Украина"
Данное видео уже успело сделать немалый скандал и показать настоящую картину происходящего.
Если вы стали стали жертвой этой компании и нуждаетесь в оперативной помощи по возврату вложенных Вами денег,
Или же вы журналист, желающий осветить эту серьезнейшую проблему
А может быть жертвой аферы стал кто-то из ваших родственников или друзей? 

Вконтакте http://vk.com/id24528170
Фейсбук http://www.facebook.com/bogdan.khaustov
Паблик Богдана Хаустова Вконтакте: http://vk.com/haustov_bogdan

3 комментария:

  1. Фирма не нормальная. Враки все

    ОтветитьУдалить
  2. Грандфинресурс (программа "Альянс Украина") - это КИДАЛОВО!!!!!!!

    Мне нужны были срочные деньги (10000грн). Перед заключением договора меня удивило то, что они не требуют справки о зарплате или даже просто где работаешь. Они сначала требуют заплатить одноразовую комиссию, и после говорят, когда будет распределение денежного фонда. Ты ждешь, а когда это распределение якобы произошло, я звоню узнать как и что с моим кредитом. Они в ответ отбиваются, мол много клиентов, вас направили на следующее распределение, которое происходит 1 раз в месяц. А чтобы я имел право на участие в следующем распределении, они требуют, согласно договору, начинать оплачивать взносы до 15 числа каждого месяца, ТОГДА КАК Я ЕЩЁ НЕ ПОЛУЧИЛ КРЕДИТНОЙ СУММЫ!!!! Получается, не они меня кредитуют, а я их!

    ПОДАВАЙТЕ В СУД НА НИХ и СМОЖЕТЕ таким образом ЗАБРАТЬ СВОИ кровные ДЕНЬГИ и взыскать нанесённый ущерб.

    ПОДАВАЙТЕ ЗАЯВЛЕНИЕ О МОШЕННИЧЕСТВЕ в местный Отдел по Борьбе с Экономической Преступностью о ВОЗБУЖДЕНИИ УГОЛОВНОГО ДЕЛА.

    Я ПИШУ И ПРЕДУПРЕЖДАЮ ЛЮДЕЙ ОБ ЭТОМ НА КАЖДОМ ФОРУМЕ, НОВОСТНОЙ ЛЕНТЕ, НО ДЕЛО СТОИТ ТОГО, ЧТОБЫ БЫЛА СПРАВЕДЛИВОСТЬ И СМЕРТЬ ВСЕХ МОШЕННИКОВ ДО ЕДИНОГО.

    Этих ПИДАРОВ КАЗНИТЬ!! ПУСТИТЬ В РАСХОД УЧРЕДИТЕЛЕЙ КОМПАНИИ, гендир. ЧЕКАЛЕНКО ЕЛЕНУ ЕВГЕНЬЕВНУ И ВСЕХ-ВСЕХ ДОЛЖНОСТНЫХ ЛИЦ!!!!!

    Кровь за кровь!! МРАЗИ СДОХНИТЕ!!!

    Эти сучки-консультанты, хоть и винтики в системе, но знают чем занимается их грязная фирма, знают что это кидалово, и тем не менее, продолжают людей заманивать, внаглую врать и покрывать фирму. НЕЗНАНИЕ БОЖЬИХ ЗАКОНОВ НЕ ОСВОБОЖДАЕТ ОТ ОТВЕТСТВЕННОСТИ !!!

    ОтветитьУдалить
  3. Мојот сопруг и јас имавме многу лош кредит кога бевме длабоко во финансиските правници до кој степен аплициравме за банкрот, имавме малку или никакви пари за да ја испратиме ќерката на Емили на колеџ што не можевме да си го дозволиме. Ние ги контролираме кредитите за заем (компании за заем), кои им помогнаа на луѓето како нас, да ги смениме хипотеките. Секоја компанија со која контактирав сакаше претходна такса од 1.000 до 2.000 долари што не можевме да си го дозволиме. Затоа што мислевме дека немавме надеж да избереме да го продадеме или да го изгубиме својот дом со тоа што ќе го затвориме. Потоа наидов на локално списание и покритието беше Корпорација за кредитирање. Трите главни чекори; 1. Поднесувате електронска апликација. Е-пошта: albakerloanfirm@gmail.com 2. Обезбедете точни средства за идентификација за тоа дали вашиот граѓанин има лична карта или возачка дозвола и информации за вашата банкарска сметка. 3. Кредитот се обработува, одобрува и пренесува. Долгата приказна беше скратена, помогнаа да добиете кредит со фиксна стапка од 4% и модифицирани со ревидирани исплати. Тие, исто така, им дадоа на своите ќерки студентски заем за да се заврши целосната плата на мојот колеџ. Работевме со заемот на Ласон, кој нè предупреди за напредокот на целиот свет. тој ги правел сите документи, телефонски повици и сл. Тие го направија сето тоа и добивме заем што го прифаќаме. Кога се согласувам со условите за заем и ги доставив деталите на мојата банка, плаќав прифатлива цена за овие услуги. Ние не би биле во можност да го добие како едноставна и прифатлива како што беше преку нивниот процес на трансформација со нашето знаење. Јас немав време да ви се заблагодарам, затоа БЛАГОДАРАМ! Не можев да побарам подобар тим. Јас сум до датум за рефинансирање. Најдобро за вас, поместување на хипотека Ако имате проблем како нас, контактирајте со корпорација за исплата на заем. Тие можат да работат. Со почит, Тимотеј и Марија усвоена на март 18,2018 година во Колумбус, Џорџија

    ОтветитьУдалить