среда, 27 февраля 2019 г.

ТОВ “Неймеген” ТОВ “Амерсфорт”. Кредитні шахраї. Нові компанії, кримінал, львівське СІЗО, застава


Кримінальні провадження та загроза потрапити до СІЗО не завадили продовженню злочинної діяльності найбільшої кредитної шахрайської мережі в Україні.

Наразі працюють ТОВ “Неймеген” та ТОВ “Амерсфорт”, які прийшли на зміну ТОВ «Градвіль», ТОВ «Аква Велет», ТОВ «Олдер Трейд», ТОВ “ТД ВОЛТ ГРУП”, згадуваним у минулій публікації.



Дуже важливий момент, про який слід сказати на початку - це наявність досудового розслідування та реальних фігурантів, підозрюваних у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах організованою групою (ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України). Справою займається Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Декому з фігурантів вже вручені постанови про підозру, судом було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави.
З наведених в судовому рішенні goo.gl/mFrsxQ статей можна зробити висновок, що
йдеться про “керівника” злочинної групи.
Судячи з оприлюднених офіційних документів, слідство має неповну картину подій, і під підозрою знаходяться не всі фігуранти ОЗГ. Через це виникає багато питань, починаючи від якості досудового розслідування, закінчуючи можливими корупційними правопорушеннями з боку поліції чи процесуального керівництва.


Тим часом злочинне угруповання далі ошукує українців.

Як і очікувалося, відкрилися нові фірми, які діють через давно відомі сайти  Кредит поток, Ренессанс Кредит, Pro-Credit та ін. Посилання на них будуть в кінці матеріалу.
Із сайтів та оголошень розповсюджується інформація про позики та онлайн кредити на вигідних умовах. Після того, як шахраї знаходять потенційну жертву через заявку на сайті, починається психологічна обробка, мета якої - видурити у клієнта всі заощадження без жодного підписаного документа.

Якщо ви стали жертвою кредитних шахраїв ТОВ «Неймеген», ТОВ “Амерсфорт”, ТОВ «Аква Велет», ТОВ Градвіль, ТОВ «Олдер Трейд», ТОВ «ТД ВОЛТ ГРУП», потребуєте допомоги у написанні заяв та інших документів, прагнете домогтися справедливості та посадити аферистів за грати, обов’язково напишіть нам на kred.vredit@gmail.com або зателефонуйте: (073)075 30 49, (068)189 92 85.


Як вже зазначалося, ТОВ «Неймеген» належить до найпотужнішої шахрайської кредитної мережі України.


Дане організоване злочинне угруповання ошукує українців понад 10 років. Цьому є багато причин, серед яких і бездіяльність правоохоронних органів.
Якщо кримінальне провадження не буде доведено до кінця, шансів знешкодити цю організовану злочинну групу майже не залишиться.
А судячи з декількох інших схожих справ, наприклад по сумнозвісним команіям ПП “АнтиБанк”, ПП “Транснаціональна компанія “ТНК”, ПП “Інком-Фінанс” львівська поліція чи прокуратура можуть запросто “злити” та закрити кримінальне провадження.

Розслідування стосовно ТОВ “Олдер Трейд”, ТОВ “Аква Велет” та ін. можна назвати вдалим, адже раніше довести дану шахрайську мережу до цієї стадії кримінального процесу не вдавалося.
За роки свого існування злочинна група налагодила схему домовленостей з місцевими поліцейськими, де були розташовані офіси. А у 2017-2018 роках ця афера перемістилася в Інтернет. Замість офісів почали працювати представники ІТ-індустрії, яких шахраї прямо чи опосередковано залучали до своєї злочинної діяльності.

Якщо раніше ця шахрайська мережа імітувала діяльність адміністраторів покупок товарів в групах, то зараз використовуються різноманітні способи привернення уваги, схеми обдурення і назви. 
Це можуть бути фейкова кредитна компанія, вигаданий банк чи інвестор, лізинг або автосалон.
Жертвою лохотронщиків можна стати і через (на перший погляд) порядний сайт, який займається кредитним посередництвом. Законодавством України впровадили діяльність кредитних брокерів, які не гребують отримувати гонорари від шахраїв за кожну обмануту людину.

Варто зазначити, що у більшості випадків кредитні шахраї не укладають договорів, мотивуючи це онлайн-кредитуванням та іншими недолугими відмовками.
Такий приклад можете побачити у відео “Майвон Компани VS Балога-Банк. Афера против фейка. Запись разговора”, де вдалося записати, як проходить процес обману зазначеними аферистами: youtu.be/1U-fxQFUupg 
Багато записів розмов із шахраями буде оприлюднено на моєму YouTube-каналі, на який варто підписатися.

У 2018 році в складі цього шахрайського угруповання працювали такі компанії: ТОВ “Толерант”, ТОВ “АЕКОН”, ТОВ “АЕКІН”, ТОВ “ВЕЙ ТРЕЙД ЛТД”, ТОВ “Диферанс ЛТД”, ТОВ “АСАП.”, ТОВ “Майвон Компані”, “ДП Інстал”, ТОВ “Аква Велет”, ТОВ “Градвіль”, ТОВ “Олдер Трейд”, ТОВ “Інвест Трейдінг Індастрі”, ТОВ “ТД ВОЛТ ГРУП”.

По кільком випадкам завдяки нам було розглянуто низку судових справ, відкрито кримінальні провадження, оскаржена бездіяльність слідчих Національної поліції та інше. Неодноразово вдавалося у судовому порядку накласти арешт на рахунки шахрайських компаній.
Один з прикладів опубліковано на YouTube-каналі у відео з назвою “Забезпечення позову. Цивільний процес. ЦПК 2018. Зустрічне забезпечення. Зразок. Огляд” youtu.be/eMyym6IgTGs , де за 2 дні вдалося арештувати гроші шахраїв за продаж неіснуючого трактора. Така практика здійснювалась нами в багатьох судах
При правильному підході і своєчасному реагуванні жертва шахрайства може самостійно заарештувати рахунки зловмисників.


Якщо вам потрібна допомога і ви втратили гроші за зазначеною схемою,  можете скористатися рішеннями судів по нашим справам або отримати правову допомогу від наших адвокатів, звернувшись за номерами 073-075-30-49, 068-189-92-85, чи поштою kred.vredit@gmail.com

Іноді шахраї використовують договори. 

Часто це відбувається в офісах, рідше їх надсилають електронною поштою, якщо бачать, що людина не розбирається в кредитах і готова за декілька хвилин підписати документи, не ознайомившись з текстом.
Варто зазначити, що за майже 10 років діяльності цієї шахрайської мережі тексти та основні положення угод майже не змінилися. За цей час «підганялися» деякі пункти, вдосконалювався текст, залучалися страхові компанії (СК “Традо” (назву змінено на СК “Крок”, СК “Укркомстрах” (назву змінено на СК “Промінвест”), а також безліч юридичних осіб.
Також за ці роки нами було отримано десятки судових рішень на користь ошуканих.
Хочеться вірити - Національна поліція доведе цю справу до логічного завершення, але поки що можна констатувати факт: не дивлячись на всі заходи, у тому числі винесення підозр, шахрайське злочинне угруповання працює далі, використовуючи ТОВ “Неймеген” і ТОВ “Амерсфорт” та скоріше за все, маючи ще багато юридичних осіб в запасі.

Зараз дане шахрайське кредитне угруповання використовує ці сайти:

Кредит поток credit-potok.com Ренессанс Кредит credit-renesans.com  
Pro-Credit pro-credit.su

Виходить, що, не дивлячись на інкриміновану частину 4 статті 190 КК України і розслідування по кримінальному провадженню, шахрайська діяльність цього угруповання продовжується. З цим треба негайно розібратись і вжити більш жорстких заходів до підозрюваних, тому просимо постраждалих від ТОВ «Неймеген», ТОВ “Амерсфорт”, ТОВ “Аква Велет”, ТОВ “Олдер Трейд”, ТОВ “Градвіль”, ТОВ “ТД ВОЛТ ГРУП” дати знати про себе і негайно направити заяви до силових структур. 
Якщо шахраї після застосування застави не бояться поліції та суду і продовжують свою протиправну діяльність, їх якомога швидше треба відправити до в’язниці.

А поки я зі своїми залученими спеціалістами та активні постраждалі напишемо необхідні заяви до поліції та інших установ, які можуть посприяти всебічному та повному розслідуванню кримінального провадження стосовно даного шахрайського угруповання.

Реєстраційні дані кредитних аферистів (з відкритих реєстрів):

ТОВ “Неймеген”

Код 42680105
м. Київ, Дарницький р-н., вул. Княжий Затон, б. 21
Засновник, керівник: Степаненко Юрій Андрійович (74200, Херсонська обл., Нововоронцовський р-н., смт. Нововоронцовка, вул. Солов’їна, б. 6)
Дата запису в ЄДР про проведення державної реєстрації: 07.12.2018 р.

ТОВ “Амерсфорт”

Код 42679990
м. Київ, Шевченківський р-н., вул. Рейтарська, б. 18
Засновник, керівник: Коваленко Олександр Володимирович (91002, м. Луганськ, вул. Карла Лібкнехта, б. 61-Б)
Дата запису в ЄДР про проведення державної реєстрації: 07.12.2018 р.

Копії документів шахраї приймають на пошту romanova24vika@gmail.com

Телефонні номери працівників аферистів:
063 811 48 47, 073 438 03 06 - “кредитний відділ”, 
063 148 82 78 - “бухгалтерія”, 066 064 93 48 - “фінансовий відділ”

Жертв кредитних шахраїв та кіберзлочинців, які потребують допомоги, просимо звертатися за координатами:
Електронна пошта kred.vredit@gmail.com
Телефони: 068 189 92 85,  073 075 30 49
Канал Богдана Хаустова на YouTube youtube.com/user/BogdanKhaustov


Богдан Хаустов і колектив правової групи «Лекс»





1 комментарий:

  1. Мы являемся группой частных инвесторов, с законным исправлениям для инвестирования во все прибыльные области.
    Мы также предоставляем кредиты любому человеку и компании для завершения их проекта.
    Email: psoloukas@gmail.com
    Whatsapp: +33756841623

    ОтветитьУдалить