понедельник, 18 февраля 2019 г.

ПриватБанк. Захист від шахраїв. Страховка. Огляд послуги. Богдан Хаустов


Огляд послуги ПриватБанку, завдяки якій нібито можна захистити себе від шахраїв та якнайшвидше повернути вкрадені гроші


Варто одразу зазначити, що ніякого захисту ця послуга не надає. Йдеться про договір страхування на випадок протиправних дій, шахрайства та розповсюджених кіберзлочинів.

У цій статті ми розглянемо, що являє собою приватбанківський захист від шахраїв, реальні умови страхового договору та деякі його пункти, які регулюють порядок виплати страхового відшкодування.



Для тих, хто бажає переглянути даний матеріал у форматі відео, залишаємо посилання на огляд цієї послуги: youtu.be/_10N5S5clqI  (не забудьте підписатися на канал).


Якщо ви стали жертвою інтернет-шахраїв, втратили свої заощадження, потребуєте допомоги у поверненні привласненого та хочете домогтися справедливості, звертайтеся за електронною адресою kred.vredit@gmail.com та телефонами 073-075-30-49, 068-189-92-85.


Повернемось до захисту від шахрайства, який пропонує ПриватБанк.

На сторінці зазначено, що дана послуга дозволить захистити себе та в найкоротші терміни повернути гроші, привласнені зловмисниками.
Цей нібито захист стосується наступних видів кіберзлочинів та шахрайства, які  тлумачаться як:
- соціальний інжиніринг (соціальна інженерія) – операції з карткою, що проводяться під впливом шахрая;
- протиправні операції через Приват24 (шляхом заволодіння вашим паролем, телефоном, іншими даними);
- скімінг (незаконні операції з використанням дубліката картки та даних клієнта банку);
- фішинг, фармінг, вішинг – операції з рахунком без використання картки;
- телефонні платежі, у тому числі через 3700 з використанням номера телефону та даних клієнта банку;
- платежі з допомогою SMS-команд або додатка «SMS-банкінг» шляхом заволодіння телефоном та ПІН-кодом до додатка.
 


Варто звернути увагу на те, що клієнта не знайомлять з усіма умовами договору та оферти, відразу направляючи оформлювати захист від шахрайства через Приват24. Хоча дані умови відрізняються від інформації, поданої на сторінці послуги.

Тексти страхового полісу і оферти знаходяться у рубриці «поширені питання». Згідно з викладеним у документах, ПриватБанк виконує роль посередника, і, звісно ж, ні про який захист від шахрайства тут не йдеться.
Варто звернути увагу на пункт 6.1.13 – соціальний інжиніринг, що трактується банком як проведення операцій за карткою під впливом шахрая. Даний пункт охоплює майже всі популярні види інтернет-шахрайства, особливо ті, що пов’язані з купівлею-продажем товарів на торговельних майданчиках (як OLX) чи надання послуг: кредитів, працевлаштування та ін. Відшкодування тут передбачене у розмірі 50% від втраченої суми.

Умови та порядок виплати страхового відшкодування описані в розділі 4 оферти СК «Уніка». Там описані дії, які зобов’язана зробити застрахована особа, якщо вона стала жертвою шахраїв чи кіберзлочинців.
У п. 4.2 вказано, які документи повинен зібрати ошуканий клієнт. Це:
заява до страхової компанії, подається не пізніше 48 годин з моменту настання страхового випадку;
копія паспорту та коду, договір страхування;
документи про сплату витрат щодо зменшення можливих збитків;
довідка від правоохоронних органів для підтвердження наявності протиправних дій щодо клієнта;
довідку з банку про розгляд звернення щодо незаконних транзакцій;
витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань;
інші документи та матеріали на розсуд страхової компанії.

З одного боку, багато документів є в банку. З іншого – людині необхідно звернутися до правоохоронних органів, а з цим виникають труднощі, особливо, коли співробітники Національної поліції відмовляються приймати заяву та вносити дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, якщо вам необхідно скласти заяву до правоохоронних органів стосовно кредитних шахраїв, фінансових пірамід чи інтернет-злочинів, звертайтеся за тел. 073 075 30 49, 068 189 92 85, або електронною поштою kred.vredit@gmail.com

Розділ 5 оферти теж дуже важливий, адже там вказані підстави відмови у виплаті страхового відшкодування.
Наприклад, якщо жертва злочинців розказала ПІН-код, самостійно надала зловмисникам доступ до Приват24, чи якимось іншим способом порушила вимоги Умов та правил надання послуг АТ КБ “ПриватБанк”, то грошей не буде.

Взагалі підстав відмовити жертві шахраїв у виплаті в цих договорах безліч. І саме про ключові умови ПриватБанк не повідомляє у своїй рекламі.

За нашою оцінкою, це є неповною та перекрученою інформацією, яка унеможливлює здійснення свідомого вибору.
Також недоречно називати цю послугу захистом. Вона не може запобігти злочину чи зупинити його, тобто не захищає від шахраїв. Якщо не читати договір та оформити у ПриватБанку “захист від шахрайства”, є величезні шанси відчути себе ошуканим повторно.

Тих, хто став жертвою кред шахраїв, несправедливих умов, злочинців в інтернеті, просимо звертатися за координатами:
 Електронна пошта kred.vredit@gmail.com
Телефони: (068)189-92-85,  (073)075-30-49
Канал Богдана Хаустова на YouTube youtube.com/user/BogdanKhaustov

Корисні посилання:

Кредит от Васыля. Как меня разводил самый безграмотный мошенник
Кредитный донор. Инвесторы. Брокеры мошенники. Обзор сайтов cashloan.org.ua credit-donor.com.ua
Кредитные мошенники. Зима 2019. Названия, сайты, контакты, описание афер. Поиск жертв goo.gl/RFap6z
Кредитные доноры. Брокеры аферисты. Ложные инвесторы. Обзор. помощь пострадавшим goo.gl/Aq7SXV

Також незабаром вийде серія матеріалів щодо кредитних шахраїв, а саме:

-стаття про кримінальні провадження та шахрайську діяльність організованого злочинного угруповання, яке використовувало відомі компанії ТОВ “Аква Велет”, ТОВ “Олдер Трейд”, ТОВ “Градвіль”, ТОВ “ТД ВОЛТ ГРУП” та ін.

-Огляд на аферистів, які використовують сайти Дам Гроші damgroshi.com.ua, Доступні Кредити dostupnicredity.com.ua, ОК Кредит okcredit.in.ua.

-Огляд на дрібних кредитних шахраїв, які працюють через оголошення та представляються інвесторами, банкірами, фінансовими посередниками. Залишимо актуальні електронні адреси та телефони деяких з них:
Світлана Федоренко fedorenko5585@gmail.com - представляється співробітницею ПриватБанку, пропонує допомогу в оформленні кредиту;
Василь Сусленко (також представляється Костею, Дмитром)
suslenko2020@gmail.com
kredit369@gmail.com
kredit455@gmail.com
тел. +380968320629  +380996568413


 Богдан Хаустов та правова група "Лекс" 



3 комментария:

  1. Свидетельство того, как я прекращаю свои финансовые заботы

    Добрый день всем, мы предоставляем кредиты частным лицам, компаниям и сотрудничающим учреждениям. Я миссис Кэсси Сион. Я живу в Огайо и сегодня я счастливая мать, я хочу поблагодарить мистера Лэйка Белла за предложения о кредите, богобоязненный человек . связаться с ним по адресу: lakebell256@gmail.com

    С наилучшими пожеланиями

    ОтветитьУдалить
  2. Вам потрібен кредит ???? Особисті кредити або Бізнес-кредити ???? Поговоріть зі мною про це. Контактна особа: Ван Yongli Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з нами за адресою :::::: kirkleonfinances@gmail.com
    WhatsApp Зараз: +639451256230

    ОтветитьУдалить
  3. Вам нужен кредит ???? Личные кредиты или деловые кредиты ???? Поговори со мной об этом. Контакт Наименование: Wang Yongli Если интересно, пожалуйста, свяжитесь с нами по адресу ::::::: kirkleonfinances@gmail.com
    WhatsApp сейчас: +639451256230

    ОтветитьУдалить